Tim

Sastav Kancelarije čine 5 članova: Generalni Menadžer, Kooridnator trka van stadiona, Komesar  za bezbednost ASS, Komeser za suđenje  ASS i Media menadžer ASS.

Izvršni tim Kancelarije čine Generalni menadžer koji rukovodi kraktoročnim i dugoročnim razvojem Kancelarije i  Koordinator za atletske trke van stadiona koji u direktnom radu sa organizatorima kreira Kalendar trka i prati sprovođenje propozicija za organizaciju trka van stadiona. 

Veroljub Zmijanac
Generalni menadžer Road Running Serbia

Rođen 1983. godine, Veroljub Zmijanac je Diplomirani inžinjer informacionih sistema i profesionalni menadžer Fakulteta Organizacionih Nauka, Univerziteta u Beogradu. Diplomirao je 2010. godine u oblasti socijalnog marketinga i pozitivnih promena ponašanja korišćenjem kampanja na društvenim medijima. Po povratku sa prakse iz Štutgarta (Nemačka) gde je kao stipednista Fondacije Dr Zoran Đinđić radio u Robert Bosch GmbH, odlučio je da novonastali hobi – trčanje popularizuje i uvede na mala vrata u Srbiju. Nakon osnivanja sajta Trčanje.rs, koji i danas predstavlja javno glasilo trkačke Srbije, usledilo je niz uspešnih projekata u domenu trčanja, koje su u mnogome uticale na stvaranje trenda trčanja i upostavljanja modernog trkačkog pokreta u našoj zemlji. Neki od njih uključuju: Škola trčanja za početnike u 18 gradova Srbije, Beogradski trkački klub, prvi trkački centar u ovom delu Evrope BRC Runners Hub, Serbia Business Run serija poslovnih trka u 5 gradova Srbije, Serbia Running Project, rekreativni kamp za trčanje, online program Maratona akademija i drugi. Veroljub je otac dva dečaka. Najbolje vreme na 5km 18:20, a na polumaratonu 1:26:23. Završio je nekoliko maratona i Ironman 70.3 triatlona.

Zapratite ga na Instagramu, LinkedIn ili Fejsbuku

Goran Čegar
Koordinator za atletske trke van stadiona

Rođen 1977. godine u Apatinu.  Završio Fakultet poslovne ekonomije na Univerzitetu Edukons Novi Sad 2010. godine. Diplomirao na temu: Menadžment međunarodnog vojnog sportskog događaja. Koordinator Atletskog saveza Srbije za atletske trke izvan stadiona. Aktivni sportista od 1994. do danas, najveći uspesi: 3x Seniorski državni prvak (2x maraton, 1x planinsko trčanje), bronzana medalja na Prvenstvu Balkana za seniore u planinskom trčanju.  Operativni trener atletike. Deo organizacionog tima velikih sportskih događaja. Jedan od osnivača Aletskog kluba „Apatin“ Idejni tvorac i osnivač Apatinskog Dunavskog polumaratona (prvo izdanje 07.07.1995. godine) i jedan od pokretača Prekograničnog ultramaratona Apatin-Osijek. Dobitnik mnogih priznanja: Orden Međunarodnog saveta za vojne sportove – Vitez i Srebrna zvezda, Dobitnik Oktobarske nagrade Opštine Apatin, 2x najbolji sportista Vojske Srbije, nekoliko puta najbolji sportista Opštine Apatin…).

Zapratite ga na Instagramu ili Fejsbuku.